Over ons

Over ons

Life & Lotus Yoga Rotterdam is een yogastudio waar hatha yoga, yin yoga, bekkenbodem yoga  en reikibehandelingen worden aangeboden. Ook bieden we op afspraak reikibehandelingen aan.

Hieronder vertellen onze docenten iets over zichzelf.

Suzanne Davis

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds 2012 yogadocent. Ik geef zowel les op individueel als op groepsniveau. Ik geef op diverse locaties les. Tevens geef ik regelmatig yogaworkshops bij congressen en bijeenkomsten voor vrouwen. Ik geef zowel les aan beginners als aan gevorderden. In mijn yogalessen besteed ik veel aandacht aan de integratie van ademhaling en lichaam. Ieder lichaam is anders, daarom bied ik per houding verschillende alternatieven aan, met respect voor ieders anatomie. Deelnemers geven aan dat ik de technieken duidelijk uitleg, veel rust breng in de les en een prettige, kalme stem heb.

Ik heb diverse yoga-opleidingen gevolgd. Ik ben geschoold in Integrale Yoga (Docentenopleiding Integrale Yoga Rotterdam) en Yin Yoga (De Nieuwe Yoga School). Op dit moment volg ik de Body & Mind Practitioner bij opleidingsinstituut de 1ste Verdieping. Tevens volg ik jaarlijks bijscholingen, waaronder Yoga Therapy (De Nieuwe Yoga School) en Bekkenbodemyoga (Samsara).

Ik geef ook privélessen (in de studio of bij de deelnemer thuis). Ik word ingehuurd door klanten die net zijn bevallen (postnatale yoga) en klanten die yoga willen gebruiken in hun herstelproces op fysiek, mentaal als emotioneel niveau (yogatherapie). Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via de mail lifeandlotus@outlook.com.

 

Githa Chandansingh

Mijn naam is Githa Chandansingh en ik geef met veel plezier hatha yogalessen bij Life & Lotus Yoga Rotterdam.

In oktober 2017 heb ik mijn opleiding tot yogadocent bij Arhanta Yoga afgerond en ben vrijwel direct daarna begonnen met het geven van yogalessen.

De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud en voor beginners en (half)gevorderden en hebben als doel op een plezierige manier te onthaasten en het lichaam sterker en soepeler te maken.

Naast de yogalessen geef ik ook reikibehandelingen op afspraak.

Ik hoop je snel te zien in de studio!