Even voorstellen

Melissa van der Sar

Mijn naam is Melissa van der Sar en sinds oktober 2018 geef ik hatha yogalessen in de mooie yogastudio Life & Lotus Yoga Rotterdam.

Net zoals Githa heb ik mijn opleiding tot yoga-docent gevolgd bij Arhanta Yoga, die ik in september 2018 succesvol heb afgerond. Daarnaast heb ik vanaf januari tot juli een deeltijdopleiding gevolgd en sta ik bijna dagelijks op de mat voor mijn eigen practice. Ook heb ik afgelopen zomer hatha yogalessen gegeven in het Kralingse Bos.

Ik beoefen nu zo’n drie jaar intensief yoga en het heeft me al zoveel moois gebracht. Ik ken mezelf beter en leef meer in mijn lichaam in plaats van in mijn hoofd, waardoor ik nu keuzes maak die veel beter bij me passen. Ik ben gelukkiger, gezonder en meer ontspannen dan drie jaar geleden. Deze kennis en ervaringen wil ik graag delen met jullie! Voelen, ademen, ontspanning en persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Er is voor mij niks mooiers dan jullie te begeleiden tijdens deze reis naar binnen.

Tot snel op de mat bij Life & Lotus Yoga Rotterdam!

Petra Meijer 

Mijn naam is Petra Meijer en sinds augustus ben ik de opvolger van Githa als yogadocent bij de gemeente Rotterdam en invaldocent bij Life & Lotus Yoga Rotterdam.

Mijn yogareis is begonnen in 2015. Toen heb ik na het volgen van een lifestyletraject bij Gil Sol mijn leven compleet omgegooid. Wat begon als “yoga is te zweverig” en “ik ben niet lenig”, veranderde langzaam van 1 les in de week naar een (bijna) dagelijkse practise waarbij yoga, meditatie, dankbaarheid, lekker en gezond eten en een positieve mindset centraal staan.

Net als Githa en Melissa heb ik de yogadocentenopleiding bij Arhanta Yoga doorlopen (en zijn Gil Sol en Bela Lipat de docenten die mij als eigenwijze student vooral opleiden op en naast de mat). Momenteel ben ik bezig met een vervolgopleiding yinyoga en leer ik dagelijks bij over de anatomie en functionaliteit van houdingen, maar vooral over wie ik ben. De belangrijkste lessen die ik daarbij heb geleerd zijn wees lief voor jezelf, wees eerlijk naar jezelf en anderen en aanwezig bij wat is. Maar bovenalsta stil en wees dankbaar voor de kleine dingen die het leven zo mooi maken.  In alle eerlijkheid een weg van vallen en opstaan. En juist van dat vallen kan ik steeds meer genieten omdat het je veel leert en het je altijd weer nieuwe mogelijkheden biedt voor andere keuzes.

Merk je dat je druk bent in je hoofd? Maak de keuze om uit de vicieuze cirkel te stappen en aanwezig te zijn bij al het moois om je heen.

Kies voor jouw geluk, jouw gezondheid en jouw inner peace en doe jezelf een yogales cadeau!

Hoop jullie binnenkort te ontmoeten op de yogamat bij Life & Lotus Yoga Rotterdam!

Githa Chandansingh

Mijn naam is Githa Chandansingh en ik geef met veel plezier hatha yogalessen bij Life & Lotus Yoga Rotterdam.

In oktober 2017 heb ik mijn opleiding tot yogadocent bij Arhanta Yoga afgerond en ben vrijwel direct daarna begonnen met het geven van yogalessen.

De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud en voor beginners en (half)gevorderden en hebben als doel op een plezierige manier te onthaasten en het lichaam sterker en soepeler te maken.

Naast de yogalessen geef ik ook reikibehandelingen op afspraak.

Tot snel in de studio!